Altijd op tijd

Bereikbaar 24/7 en een flexibele snelle 100%  service garantie voor alle verzendingen binnen Nederland. Bij Duo koeriers begrijpt men als geen ander het spoedeisende karakter van uw zending. Voor alle transporten binnen Nederland bieden wij onze klanten een 100% snel service garantie. Deze 24 uur dienst, 7 dagen in de week, verzorgt de tijdige afleveringen van al uw pakketten.

Ons ervaren team van gespecialiseerde koeriers maakt het mogelijk om u deze garantie te kunnen bieden. Wij zijn snel, bieden u vakkundige service en uw belangen is onze missie.

Vaste route

Specialist in maatwerk service voor structurele zendingen die dagelijks, wekelijk, maandelijks, langlopende herhaal opdrachten omvatten. Als deskundige hebben wij voor u altijd een oplossing op maat. Wij denken met u mee en uw wensen is onze missie. Voor ons betekent succesvol zijn dat u uitermate tevreden over de door ons uitgevoerde diensten.

Voor gecombineerde zendingen en/of meer zendingen naar de verschillende adressen zoeken wij met u naar de beste oplossing. Samen met u bepalen we de kortste route en wat u als eerste geleverd wilt hebben. Door onze efficiënte en prijsbewust maatwerk zorgen wij ervoor dat u altijd voordeling uit bent.

Opslag en overslag

Wij bieden u diverse efficiëntie en flexibele opslag en overslag mogelijkheden zodat u zich optimaal kunt blijven focussen op uw kernactiviteiten. Daarnaast en met onze sneldiensten en internationale transportmogelijkheden zorgen wij voor optimale logistieke efficiëntie.

Voor elke klant bieden wij tal van efficiënte opslagmogelijkheden aan. Zo kunnen de goederen voor een korte of lange tijd in onze depots worden beheerd. Bij het logistieke opslagbeheer en overslag van goederen wordt onze flexibiliteit bepaald door uw wensen.

Snel en internationaal

De snel transportspecialist zowel in Nederland als naar alle andere bestemmingen In Europa. Duo koeriers is een specialist in internationale verzendingen. Wij beschikken over een internationale koerier servicedienst voor documenten, pakketten en kleine vrachten. De zending wordt zowel door ons zelf op het afhaaladres gehaald als door ons naar het gewenste afleveradres gebracht.

Door onze werkwijze staat uw zending voortdurend onder toezicht van Duo koeriers. Afhankelijk van de zending en het type vervoer, hanteren wij scherpe tarieven voor de meest uiteenlopende Europese bestemmingen.

Webshop fulfilment

Fulfilment van webwinkels is het afhandelingsproces van orders voor webshop waarbij de ontvangen goederen worden geregistreerd en opgeslagen. Vervolgens worden de orders verpakt, geadresseerd en uitgeleverd. Het is een geoptimaliseerd logistiek proces waarin de retourverwerking van goederen een cruciaal onderdeel is geworden.

De meeste tijd zijn webwinkels kwijt aan de fysieke logistieke verwerking van bestelde goederen. Met onze fulfilment diensten bespaard u veel tijd en voorkomt logistieke problemen. Wij zorgen ervoor dat webwinkels zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten, de verkoop van hun webwinkelartikelen.